Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Coaching

 'Tijdens acquisitiegesprekken kom ik niet goed uit de verf. Ik kan meer, maar het komt er niet uit. Ik wil graag leren hoe ik mezelf in zo’n gesprek beter kan profileren.’

‘In een vergadering wordt er nauwelijks naar mij geluisterd. Hoe kan ik er voor zorgen dat ook mijn mening serieus wordt genomen?

Ik heb het altijd druk op mijn werk en verwaarloos daardoor mijn sociale contacten. Graag breng ik mijn leven meer in balans.’

‘Ik wil meer delegeren. Hoe pak ik dat aan?’'

'Ik haal steeds minder energie uit mijn werk. Ik heb het gevoel dat ik vastloop.'

'Ik weet dat ik een keuze moet maken. Maar ik kom er niet uit. '

 

Doel van Coaching

Het doel van een coachtraject kan zijn: beter functioneren, vanuit eigen kracht werken en leven, met plezier naar je werk, meer energie, vergroten van je zelfinzicht, doelgerichtheid vergroten, keuze maken. Het doel dat jij wilt bereiken bepalen we tijdens de persoonlijke intake.

 

Inhoud traject

De werkwijze van de coachaanpak is oplossingsgericht. Dat wil zeggen dat we tijdens de afspraken vooral focussen op verbetering en oplossing en niet te lang stilstaan bij de probleemstelling. We kijken naar wat er al goed gaat en beter kan, welke vaardigheden jij al bezit en wat je nog kunt ontwikkelen om jouw leerdoel te bereiken.

Coaching kan op verschillende thema’s plaatsvinden:

 Loopbaan: ambities, doelstellingen, levensloop, resultaten. 

 Competenties: functiegericht, persoonlijke ontwikkeling.

 Zingeving en overtuigingen: balans vinden en houden, belemmerende overtuigingen omzetten in stimulerende overtuigingen, patronen doorbreken.

 

Tijdsduur

Na een persoonlijke intake wordt een plan van aanpak opgesteld. Daarna volgt het traject, waarvan het aantal gesprekken afhankelijk is van de vraagstelling en het te behalen doel. Een gemiddeld coachtraject bedraagt 9 tot 10 gesprekken. Er zijn echter ook korte trajecten mogelijk van 6 gesprekken.

 

Prijs

Op basis van de ingeschatte tijdsduur ontvang je een prijsopgave op maat. Deze volgt na de intake. De intake is vrijblijvend en kosteloos.

 

Wil je een offerte of meer informatie over deze dienstverlening? Neem dan gerust contact op via de contactgegevens hieronder.