Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Jobmarketing / Arbeidsmarktbenadering

Natuurlijk wil jij de baan vinden die bij jou past.  
En je weet dat je zelf in actie moet komen, de banen komen immers niet vanzelf jouw kant op. Zodra je weet wat jij te bieden hebt voor een potentiële werkgever, gaat het erom dat je jezelf op een positieve en duidelijke manier voor het voetlicht weet te brengen. Maar hoe doe je dat?

Het begint ermee dat je jezelf ziet als een oplossing voor een probleem. Welke kwaliteiten en kennis heb jij in bezit waardoor jij waardevol bent voor een werkgever? En bij welke werkgevers zou jij kunnen en willen werken? Als je dat weet, ben je toe aan Jobmarketing.

Doelstelling Jobmarketing / Arbeidsmarktbenadering

Het effectief en gestructureerd benaderen van de arbeidsmarkt met als doel jezelf  zichtbaar te maken voor die banen en bij die werkgevers waar jij interesse in hebt. 

Inhoud traject

Je stelt een helder CV op en zorgt dat deze vindbaar is op relevante vacaturebanken. Je plaatst een duidelijk profiel op LinkedIn en schrijft een pakkende motivatiebrief. Je benadert je persoonlijke netwerk en je neemt bijvoorbeeld deel aan een netwerkborrel of je wordt lid van fysieke of digitale kennisgroepen. Je presenteert je kwaliteiten en je ambitie  en krijgt hierover video-feedback. Ook trainen we je sollicitatie- en netwerkvaardigheden.

De nadruk binnen Jobmarketing ligt op die onderdelen waar jij extra begeleiding bij nodig hebt. 

Tijdsduur

Het traject is gemiddeld 4-5 gesprekken, afhankelijk van de vraagstelling. De doorlooptijd bedraagt circa 2 maanden bij een cyclus van twee-wekelijkse gesprekken. Indien nodig of gewenst, kan dit traject ook versneld of vertraagd plaatsvinden.

Prijs

De prijs wordt bepaald aan de hand van het doel en de intensiteit. Een gemiddeld jobmarketingtraject van 4-5 gesprekken kost 840 euro (excl 21% BTW).
Dit is het tarief voor bedrijven. Ben je particulier? Dan kun je contact opnemen voor een persoonlijke prijsopgave. 

 

Wil je een offerte of meer informatie over deze dienstverlening? Neem dan gerust contact op via de contactgegevens hieronder.