Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Loopbaanoriëntatie

Je bent op zoek naar meer inspiratie in je werk. Je doet je huidige werk al een langere tijd en bent toe aan andere taken of een andere functie. Of je wilt onderzoeken wat er nog meer mogelijk is met jouw kwaliteiten. Je wilt je ontwikkelen in je werk maar weet niet waarin, of hoe je het aan kunt pakken. Je wilt veranderen van baan. In al deze situaties is een traject Loopbaanoriëntatie passend voor jou.

Doel van Loopbaanoriëntatie

Een perspectief biedende richting bepalen en daar naar handelen.

Bijvoorbeeld: Je rondt het traject af met een Persoonlijk Ontwikkelplan, je krijgt duidelijkheid in ambities, je weet wat wel en niet bij je past, je regelt aanpassing in werkomstandigheden, je gaat een opleiding volgen, of zoekt een andere baan. Je voelt je zelfverzekerder en kunt op een bewuste manier vervolgstappen zetten in je loopbaan.

Inhoud traject

In het traject krijg je antwoord op de vragen: Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Je bepaalt jouw talenten, waarden, overtuigingen, motivatiebronnen, vaardigheden.

Twijfels wegnemen, belemmeringen oplossen, richting bepalen, oplossen van problemen op het werk, waar ligt de motivatie voor de functie, coachen en begeleiden van de carrièrekeuzes.
Afhankelijk van jouw precieze vraag stellen we een plan van aanpak op, waarin jouw doel bepaald wordt en de inhoud van het traject.
Een (persoonlijkheids- of beroepskeuze)test kan deel uitmaken van het traject.

Tijdsduur

Het traject is gemiddeld 6 gesprekken, afhankelijk van de vraagstelling. De doorlooptijd bedraagt circa 3 maanden bij een cyclus van twee-wekelijkse gesprekken. Indien nodig, kan dit traject ook versneld plaatsvinden.

Prijs

De prijs wordt bepaald aan de hand van het doel en de intensiteit. Een gemiddeld traject van 6-7 gesprekken kost 1.200 euro (excl 21% BTW). 
Dit is het tarief voor bedrijven. Ben je particulier? Dan kun je contact opnemen voor een persoonlijke prijsopgave. 

 

Wil je een offerte of meer informatie over deze dienstverlening? Neem dan gerust contact op via de contactgegevens hieronder.